olen miettinyt tota koko possuflunssa tohinaa. Ensin oltiin sitä mieltä että puoli maailmaa kuolee tähän tautiin ja äkkiä on keksittävä jotain parannusta. Sitten kesällä taasen oltiin sitä mieltä että on ihan tavallinen flunssa, ja ei kannata hätiköidä tai panikoida että ei se mitään vakavaa ole. Nyt en ole selvillä mikä on yleinen mielipide, mutta rokotetta työnnetään kaikille ketkä hyväuskoisena suostuvat sen ottamaan. Rokotetta ei ole viranomaisten mukaan testattu kuin eläimillä sen verran että heti kun rotat pysyvät hengissä niin mömmöä aletaan pumpata ihmisiin. Useat ulkomaalaiset lääkärit ovat varoitelleet ihmisiä rokotteen sivuvaikutuksista, jotka pahimmillaan voivat aiheuttaa hermosairauksia, halvaantumista. Käsittääkseni rokotteen valmistaja tai joku muu taho on luokitellut rokotteen sivuvaikutukset salassapidettäviksi. eikö tämä jo kerro jotain?

 Ihmettelen tätä ihmisten halua ottaa rokote jonka vaikutuksista ei tiedetä. itse henkilökohtaisesti kuolen mieluummin possuflunssaan, kuin annan työntää itseeni jotain minkävaikutuksista ei ole varmuutta. Eihän sitä tiedä mitä rokote tekee muutaman vuoden vaikutus ajalla. Ja vaikka perusterveiden ihmisten pitäisi olla turvassa epidemialta, niin luulen silti itse saavani taudin jossain vaiheessa.

JA se että raskaana olevat ja pienet lapset ovat rokotelistalla kärkipäässä, ihmetyttää minua vielä enemmän. Jos minulla olisi lapsia en missään nimessä antaisi lupaa rokottaa heitä. Miksi ihmiset uskovat sokeasti siihen mitä hallinto sanoo, usea ihminen kyllä kyseenalaistaa nämä toimet. Itse olisin paljon luottavaisemmin mielin jos jotain todisteita löytyissi rokotteen turvallisuudesta, eikä vain toitotettasi että on se turvallinen ilman muita selityksiä.